Blog

Blog: Je hoeft het niet alleen te doen!

Wil je over sommige stressvolle zaken of ervaringen in je leven praten, maar wil je je partner, familieleden of vrienden er niet steeds mee belasten?

Keren negatieve gedachten of lastige emoties regelmatig terug in je leven? Zit je in een zware of nare periode? Heb je keuzestress? Levensvragen? Ervaar je vaak communicatie-conflicten? Praat erover met een professional: een onafhankelijk, niet-oordelend luisterend oor voor jou.

Opmerkingen van cliënten: "Maar, ik wil geen dossier via de huisarts. "De praktijkondersteuner GGZ heeft een wachtlijst en consulten van maar een half uur." "Ik heb geen klik met de POH-GGZ bij mijn huisarts."

Voor individuele counselingsgesprekken heb je géén verwijzing van je huisarts nodig. Gedeeltelijk vergoeding is mogelijk via aanvullende pakketten van meerdere zorgverzekeraars, dit wordt dan níet verrekend met je eigen risico. Zie voor vergoedingsmogelijkheden: vergoeding counseling 2018 (vandenhoffcounseling is aangesloten bij NFG én RBCZ).

Je bent ook altijd welkom voor een APK-gesprek. Een wat? Sommige cliënten blijven 2x per jaar komen voor een, zoals ze zelf zeggen, onderhoudsgesprek ("een momentje voor mijzelf"). Gewoon eens samen praten over hoe het met je gaat, waar ben je misschien tegenaan gelopen of is er een nieuwe ervaring die je aan het wankelen bracht en waar je graag even over wilt praten?

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een APK-tje! Je hoeft het niet alleen te doen!