Psychologie

Nieuwsbericht: Eenzaamheid is de rode draad in deze samenleving

man on thinking pose“We denken dat eenzaamheid iets is van ouderen die alleen zijn komen te staan, weduwe of weduwnaar zijn geworden. Maar ook steeds meer jongeren, in de bloei van hun leven, geven aan dat ze zich eenzaam en verlaten voelen.”

“En ik denk dat elkaar in het echt ontmoeten noodzakelijk is voor de mens. Elkaar zien, elkaar vastpakken, elkaar de hand geven, elkaars vel voelen, elkaar in de ogen kijken, dat is een fundamentele noodzaak om te kunnen bestaan.”

Lees het gehele artikel: Eenzaamheid is de rode draad in deze samenleving

#verbinding #eenzaamheid #socialeomgeving

Neem gerust vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek! Best een drempel voor jou? Dat is een menselijk gevoel, je bent echter echt welkom voor een kopje thee/koffie en een luisterend oor om gewoon eens te horen wat er voor jou speelt en waar jij behoefte aan hebt.