ACT4jou! (12-18 jaar)

      

Hallo lieve jij!

Ben jij tussen de 12 en 18 jaar? Vind jij jouw leven soms best lastig of minder leuk dan je zou willen? Wat speelt er op dit moment in jouw leven?

Ben je onzeker of verlegen? Ben je veel bezig met wat anderen van jou vinden?
Voel je je gestrest of zit je veel te piekeren? Ben je vaak bang om het fout te doen?
Moet je naar een nieuwe school en vind je dat best eng? Word je gepest of buitengesloten?
Zijn je ouders gescheiden en vind je dat verdrietig of lastig? Is een van je ouders ziek of overleden?
Is er iets anders?

Kom er eens een keertje over praten! Gewoon, omdat dat wel eens lekker is. Ik luister naar jou. Ik vind niets gek. Ik heb geen oordeel (goed of slecht) over wat jij mij vertelt. We gaan ontdekken wat voor jou belangrijk is, wat jij graag anders wilt en hoe je dit aan kunt pakken.

Overleg het met je vader(s) of moeder(s) en neem samen contact op. Durf je dit niet goed en wil je graag mijn hulp om dit met je ouders te bespreken, dat kan ook, mail (vandenhoffcounseling@gmail.com) of bel mij dan (06-51373819). Doen hoor, als jij behoefte hebt aan iemand die in alle rust even naar jou luistert. Ik heet Olga en ben er ook voor JOU!