Psychosociale counseling, ACT-therapie, coaching en training | Heemstede, Haarlem e.o.

Negatieve gedachten, gevoelens waar je mee worstelt, innerlijke onrust en vragen, gedragspatronen die maar niet doorbroken kunnen worden. Soms heb je het hier lastig mee of heb je te dealen met nare of zware dingen; laat het niet onopgemerkt blijven, maar praat erover. Counseling/coaching helpt!

Ik ben Olga van den Hoff (1963), gediplomeerd psychosociaal counselor, coach en ACT-therapeut. Samen gaan we op zoek naar de bron van je vraag. Daarbij oordeel ik niet – het gaat om wat er bij jou speelt. Zijn er dingen die je anders wil zien? Ben je op zoek naar antwoorden? Zijn er bepaalde patronen te herkennen in je gedragingen of gedachten? Ben je een gevoelsmens, of zou je juist wat méér willen ‘voelen’? Aan de hand van aanpakgerichte gesprekken leggen we bloot wat er speelt en gaan we er doelgericht mee aan de slag.

Counseling is een persoonlijk proces, en elk antwoord, elke verandering of actie heeft tijd en aandacht, maar soms ook doorzettingsvermogen nodig. Om het positieve effect van een counselingstraject verder te vergroten, kan ik je vragen om thuis dingen uit te werken of door te lezen. Je zult gedurende het traject verandering zien in het contact met anderen, maar ook in het contact met jezelf. Emoties zullen helderder worden, vragen die je oproept kunnen een duidelijker antwoord krijgen.

Ik werk met een combinatie van psychologische methoden: Positieve psychologie, Oplossingsgerichte therapie, Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Zelfcompassie en Geweldloze Communicatie. Ben je benieuwd of counseling bij je past? Lees hier meer informatie over de counselingsgesprekken.

Enkele veranderingen die cliënten opmerken zijn:
* Na het traject heb ik meer inzicht in mijn gedachten en gedragingen;
* Het proces brengt een ‘ontworsteling’ teweeg: ik krijg meer rust en ruimte in mijn leven;
* Mijn relaties met de mensen om me heen worden hechter en stabieler: ik leer beter met mezelf en anderen om te gaan.

Direct naar contact opnemen (vraag stellen of afspraak maken)

Van den Hoff Counseling | KvK 65900677 | 06-51373819 | info@vandenhoffcounseling.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer
TCZ