Cursisten ACT-Masterclass 'Hart voor mijzelf':

caret-down caret-up caret-left caret-right
"De oefeningen en rollenspellen (en het kleinschalige vind ik beter) hadden voor mij aanvullende waarde op eerder gevolgde ACT-cursus."
"Zeer toegankelijke cursus. Wat je leert, kun je direct toepassen bij je cliënten." (Psycholoog)
"Fijn om zoveel te kunnen oefenen!"
"Veilige sfeer. Goed toepasbaar in de praktijk voor cliënten, maar ook zéér leerzaam voor je eigen ontwikkeling!" (POH GGZ)
"ACT heeft toegevoegde waarde, de methodiek verrijkt mij. Het heeft me weer een andere kijk gegeven op hoe cognitieve therapie benaderd kan worden en hoe ermee te werken." (Psychosociaal therapeut)
"Cursus is praktisch toepasbaar. Leuk."
"Olga ziet je, heeft oog voor detail zonder het grote geheel kwijt te raken. Ze weet je in het denken en voelen te krijgen + veel ruimte voor vragen, casuïstiek en ook plezier tijdens het gezamenlijk leren." (Vaktherapeut)
"De ACT-training in kleine groepen laat je ervaren hoe het als cliënt zou kunnen zijn om met onze begeleiding weer openingen te ontdekken die hij zelf niet meer ziet." (Psychosociaal therapeut)
"Vooral het oefenen had aanvullende waarde op een eerder gevolgde workshop ACT. Verder: verzorgd, gezellig, veilig, kalm, overtuigend (geloof in wat je brengt)." (POH GGZ)
"Heel overzichtelijk, compleet, perfecte combi tussen theorie en er zelf mee oefenen. Zeer heldere overdracht, mede ook door visuele PowerPoint. Er wordt gebruik gemaakt van gevarieerde leervormen."
"Ik heb Olga ervaren als een zeer kundige trainster met veel ervaring. In staat om een veilige sfeer te creëren, uitnodigend, met voldoende persoonlijke aandacht!" (Oefentherapeut Caesar)
"De cursus is levendig. Toegespitst op eigen traject. Je volgt jezelf en juist daarvan groeit het inzicht in jezelf, je eigen struggelingen, je gedachten, wat al dat denken met je doet. Hoe je grip kunt krijgen op je eigen worstelingen in werk en privé."
"Je bent een hele prettige dame, open en drempels vallen weg. Heel charmant hoe jij verbaal begeleidt en daardoor zoveel helder maakt. Stiltes zijn warm." (Oefentherapeut Caesar)
"Voldoet boven verwachting. Kan nu duidelijker het gebruik van metaforen inzetten. Vooral het zelf ondergaan van alle oefeningen en opdrachten maken (en goed uitdiepen) heeft ervoor gezorgd dat ik er meer mee kan doen en er veel meer mee wil doen!" (Oefentherapeut Caesar)
"Deze cursus is een waardevolle bijscholing. De kennis die ik heb opgedaan tijdens deze cursus kan ik toepassen in mijn eigen praktijk. De fijne en kundige begeleiding van cursusleidster Olga maakte van deze cursus een mooie ervaring." (psychosociaal therapeut)
"Cursus is heel praktisch van aard. Veel voorbeelden uit de praktijk. Syllabus groeide elke cursusdag."
"Olga is invoelend, meelevend, professioneel. Ze is enthousiast en heeft veel kennis die ze graag wil delen." (Oefentherapeut Caesar)

 

"Ik heb de ACT cursus met veel plezier gevolgd. De theorie en de praktische oefeningen sloten mooi op elkaar aan en gaven me veel inzicht in de stof. Olga gaf met veel enthousiasme en humor les en door de vele filmpjes, foto`s en materialen die tijdens de cursus gebruikt werden, was het heel interactief en aansprekend. Ik heb veel geleerd en voelde me veilig en vertrouwd om de oefeningen te doen en persoonlijke onderwerpen bespreekbaar te maken." (Psychosociaal therapeut)