Ervaringen van cursisten

"De oefeningen en rollenspellen (en het kleinschalige vind ik beter) hadden voor mij aanvullende waarde op eerder gevolgde ACT-cursus."
"Zeer toegankelijke cursus. Wat je leert, kun je direct toepassen bij je cliënten." (Psycholoog)

"Heel overzichtelijk, compleet, perfecte combi tussen theorie en er zelf mee oefenen. Zeer heldere overdracht, mede ook door visuele PowerPoint. Er wordt gebruik gemaakt van gevarieerde leervormen."
"Ik heb Olga ervaren als een zeer kundige trainster met veel ervaring. In staat om een veilige sfeer te creëren, uitnodigend, met voldoende persoonlijke aandacht!" (Oefentherapeut Caesar)

"De cursus is levendig. Toegespitst op eigen traject. Je volgt jezelf en juist daarvan groeit het inzicht in jezelf, je eigen struggelingen, je gedachten, wat al dat denken met je doet. Hoe je grip kunt krijgen op je eigen worstelingen in werk en privé."
"Je bent een hele prettige dame, open en drempels vallen weg. Heel charmant hoe jij verbaal begeleidt en daardoor zoveel helder maakt. Stiltes zijn warm." (Oefentherapeut Caesar)

"Voldoet boven verwachting. Kan nu duidelijker het gebruik van metaforen inzetten. Vooral het zelf ondergaan van alle oefeningen en opdrachten maken (en goed uitdiepen) heeft ervoor gezorgd dat ik er meer mee kan doen en er veel meer mee wil doen!" (Oefentherapeut Caesar)

"Deze cursus is een waardevolle bijscholing. De kennis die ik heb opgedaan tijdens deze cursus kan ik toepassen in mijn eigen praktijk. De fijne en kundige begeleiding van cursusleidster Olga maakte van deze cursus een mooie ervaring." (psychosociaal therapeut)

"Cursus is heel praktisch van aard. Veel voorbeelden uit de praktijk. Syllabus groeide elke cursusdag."
"Olga is invoelend, meelevend, professioneel. Ze is enthousiast en heeft veel kennis die ze graag wil delen." (Oefentherapeut Caesar)

"Ik heb de ACT cursus met veel plezier gevolgd. De theorie en de praktische oefeningen sloten mooi op elkaar aan en gaven me veel inzicht in de stof. Olga gaf met veel enthousiasme en humor les en door de vele filmpjes, foto`s en materialen die tijdens de cursus gebruikt werden, was het heel interactief en aansprekend. Ik heb veel geleerd en voelde me veilig en vertrouwd om de oefeningen te doen en persoonlijke onderwerpen bespreekbaar te maken." (Psychosociaal therapeut)

“Klein groepsverband, werkt effectiever en is persoonlijk en voelt veilig. Ik heb behalve het toepassen van ACT in mijn praktijk, nu ook stappen gemaakt in de keuzes die ik wil gaan maken voor mezelf in de nabije toekomst. De rustige manier van lesgeven heb ik als zeer prettig ervaren. Olga is enthousiast en vakkundig in wat zij doet.” (psychosociaal therapeut)

“Kleine groep wat heel prettig is. Het oefenen geeft veel handvatten voor dagelijkse praktijk. Cursus is oprecht een aanrader! Heel leerzaam en goed toepasbaar in de praktijk, ga er zeker verder mee. ‘Roept’ op tot reflectie en laat je niet meer los.” (psychosociaal therapeut)

“Heeft mij mooie bewustwording gebracht, dit gun ik een ander ook! Heel waardevol, mooi voor mijzelf en om te gebruiken in de praktijk.” (POH GGZ)

“Oefenen en ervaren helpt enorm! Kleine groep, veel oefenen, betrokkenheid. Direct in de praktijk gaan brengen!” (POH GGZ)

“Mooi kunnen ervaren. Eigen weerstand kunnen voelen. Nieuwe richting erbij geleerd. Kan dit wel in combinatie met andere theorieën in de praktijk brengen!” (psychosociaal therapeut)

“Een hele fijne cursus met veel praktische oefeningen. Meteen toepasbaar in de praktijk. Olga maakt ACT begrijpelijk en geeft veel waardevolle tips!” (psychosociaal therapeut)

“Na deze cursus weet je wat ACT inhoudt en heb je voldoende handvatten om er in de praktijk mee aan de slag te gaan. ACT ‘moet’ je ervaren en dat is wat je doet bij Olga!” (psychosociaal therapeut)