Uniek multidisciplinair aanbod

Emoties? Gevoelens? Soms zeggen cliënten mij ..."ik vind het maar lastig, die emoties. Ik weet niet goed hoe het voelt. Ik kan het niet omschrijven." Of misschien zijn jouw emoties of gedachten wel te overweldigend om erover te kunnen vertellen. Voor sommige mensen kan het makkelijker en fijn zijn om te kijken of je het kunt laten ontstaan. Er vorm aan te geven.

In samenwerking met Angelique Goos biedt de praktijk dan ook multidisciplinaire trajecten aan. Het is hierbij mogelijk om naast onze gesprekken ook sessies beeldende therapie te volgen bij Angelique.

Door onze samenwerking wordt gebruik gemaakt van de kracht van deze twee werelden. We combineren de verbale wereld (gesprekken) met de non-verbale ervaring (beeldend werken). Met jouw goedkeuring zullen we nauw samenwerken en zo de begeleiding steeds op elkaar afstemmen. De combinatie zorgt snel voor inzicht en verdieping, zo word jij gevarieerd en zeer effectief in jouw hulpvraag en proces ondersteund!

Anqelique Goos is beeldend therapeute. Beeldende therapie is een van de zeven vaktherapieën. Vaktherapieën zijn vormen van therapie die je vooral laten doen en ervaren. Het mooie van het werken met creatieve materialen is dat je uiteindelijk een tastbare herinnering hebt aan het proces dat je binnen de behandeling doorlopen hebt. Je kunt ervoor kiezen om dit te bewaren om er later nog eens op terug te kijken. Maar het geeft je ook de mogelijkheid om het gemaakte werkstuk weg te doen en er afscheid van te nemen.

www.angeliquegoos.nl

Hoe ziet onze multidisciplinaire begeleiding eruit?
De start en basis van ons traject zal bestaan uit zeven sessies. Een gezamenlijke kennismaking en intake, gevolgd door wekelijkse of twee-wekelijkse sessies. De ene week bij mij en de andere week bij Angelique. Een hele mooie en fijne afwisseling van doen, ervaren en samen bespreken.

Ieder traject is uniek en afgestemd op jou. Maatwerk dus. Mocht meer tijd tussen de sessies prettig of noodzakelijk zijn of een andere volgorde is gewenst, geen probleem. Alles is bespreekbaar. Na dit starttraject ben je in kleine stapjes weer op weg! Daarna is het uiteraard mogelijk om het traject nog te verlengen in dezelfde vorm of juist alleen bij één van ons. Alles is mogelijk.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust eens vrijblijvend contact op met: info@vandenhoffcounseling.nl of therapie@angeliquegoos.nl

Leuk als je mijn blogje leest over mijn eigen ervaring van een beeldende therapie-sessie bij Angelique.