(31)6 513 73 819 info@vandenhoffcounseling.nl

SoulTalk-tekeningen

Ontdek jouw innerlijke kompas

Sta je op een kruispunt in het leven? Voel je een sluimerende onrust? Vraag je jezelf af of je ‘goed’ bezig bent? Bij SoulTalk begrijpen we dat het vinden van antwoorden op (levens)vragen niet altijd eenvoudig is.

Daarom hebben we naast sessies ook een andere, unieke en intuïtieve benadering voor een steuntje in de rug of als richtingaanwijzer. Onze intuïtieve tekeningen zijn meer dan alleen kunstwerken; ze zijn een venster naar jouw innerlijke wereld. Door af te stemmen op jouw energie en met behulp van een speciaal meetinstrument, creëren we tekeningen die als gidsen fungeren. De kleuren die naar voren komen, vertellen een verhaal dat specifiek voor jou is.

SoulTalk
Generationeel trauma

Elke tekening brengt boodschappen met zich mee. Soms is het één krachtig woord, soms zijn het enkele zinnen die resoneren met jouw situatie. Neem de tijd om na ontvangst de kaart en de kleuren te voelen, en om de boodschap echt binnen te laten komen.

Investering?

En het mooie is: je hebt volledige vrijheid in wat je ervoor over hebt. Na een klein uur werk is je tekening klaar en sturen we de kaart met de boodschap per post naar je toe.

Je ontvangt een aanpasbaar tikkie, zodat je zelf het bedrag kunt invullen dat deze ervaring voor jou aan waarde weergeeft (materialen, werkuur, verzendkosten, op maat gemaakte kaart en boodschap).

Wil je daarna meer inzicht? Een sessie om erover te praten of mogelijke blokkades op te heffen is altijd mogelijk, maar het is niet noodzakelijk of verplicht.

Hieronder enkele voorbeelden van de op maat gemaakte tekeningen. Van de langwerpig vormgegeven kaarten is maar een gedeelte van de afbeelding te zien.

Ja, ik wil NU ook een SoulTalk-tekening!

Plan een telefonische kennismaking

Vraag je je af of SoulTalk EDR past bij jou?