(31)6 513 73 819 info@vandenhoffcounseling.nl

Reacties van cliënten

SoulTalk gesprekken

(om privacy-redenen zijn de namen gewijzigd)

Ik kwam vanwege een lastige situatie binnen mijn gezin, waardoor ik moeite had om mijn focus en energie op werk goed te houden. De gesprekken waren prettig en leerzaam. Olga gaf mij nieuwe inzichten en deed mij langer nadenken over waarom ik mij voel zoals ik mij voel(de). Ik heb technieken geleerd om in gesprek te gaan met familieleden en bewust de controle bij mijzelf te houden.

Roos 32 jaar, Haarlem

Olga is deskundig, professioneel, betrokken, alert, goede afstand tot cliënt, neemt initiatief, biedt goed ruimte voor cliënt, heel aardig.

Gerard 64 jaar, Haarlem

Door jouw fijne en vertrouwde begeleiding heb ik geleerd mezelf te accepteren en te zien dat ik goed genoeg ben zoals ik ben.

Inge 26 jaar, Heemstede

Olga is een heel fijn persoon. Je merkt dat ze veel ervaring heeft en ze is geduldig, maar kan ook ‘streng’ zijn als dat even nodig is – precies wat je nodig hebt.

Maaike 28 jaar, Zandvoort

Ik was door bepaalde omstandigheden totaal de draad van mijn leven kwijt. Ik heb de gesprekken als heel waardevol, leerzaam, warm en prettig ervaren.

Ik kan de tools die Olga mij heeft aangereikt heel goed toepassen in mijn leven. Ik weet waar ik op moet letten en waar ik de ruimte voor mezelf mag innemen.

Marijke 56 jaar, Zandvoort

Onzekerheid en me daardoor ongelukkig voelen. Door de gesprekken zijn mijn zelfwaardering en bewustzijn gegroeid. Ik voel me nu (daad)krachtiger, innerlijk rustiger en ik heb mijn enthousiasme in veel dingen weer teruggevonden.

Maria 34 jaar, Heemstede

Een eeuwige zoektocht, zo voelde mijn leven. In het traject heb ik ontdekt welke dingen ik écht belangrijk vind en waarom. Geleerd hoe ik daar beter naar kan luisteren en ernaar kan leven. Meerdere inzichten over mijzelf opgedaan.

Ben 41 jaar, Haarlem

Dank voor alle bijzondere, prettige gesprekken in 2019, voor mij misschien niet het makkelijkste jaar, maar ik kijk er – mede dankzij jouw inspanningen – met een supergoed gevoel op terug. Ik weet nu hoe ik zelf voor meer rust en balans kan zorgen in mijn leven en ik heb de instrumenten om er – desgewenst – mee aan de slag te gaan.

Marc 34 jaar, Heemstede

Mijn hulpvraag ging over het omgaan met angstgevoelens. Ik heb de gesprekken als heel fijn en veilig ervaren, ik durfde alles te delen. Ik werd geconfronteerd met mijn eigen doen en laten en de patronen die mij niet meer dienen als volwassen vrouw. Wat het traject me opgeleverd heeft? Veel! Ik ben het aan gaan pakken zonder oude gevoelens weg te stoppen maar ze juist mee te nemen en te ervaren dat de uitkomst nu steeds anders kan zijn.

Lisa 36 jaar, Bennebroek

Op een uitermate vriendelijke manier hebben de gesprekken mij inzicht gebracht, super! Olga is uitermate vriendelijk, de beste zachte dwang naar het juiste pad die er is.

Leo 50 jaar, Amsterdam

Ik kwam bij jou met een loopbaanvraag en door ons fijne contact ging het traject daarna over in mijn zoektocht op relatiegebied en gesprekken over de verwerking van mijn leven tot dan toe. Ik heb leren voelen, emoties toestaan en me uitspreken. Maar … ik ben er eigenlijk het meest trots op dat ik naar jou toegegaan ben. Hulp vragen was best een ding, maar ik kon het echt even niet meer alleen.

Pim 29 jaar, Hoofddorp

Ik wilde een familiecontact verbeteren, meer volwassen. Een liefdevollere en vrolijker omgang met elkaar. En minder van mijn stuk raken als ik verwijten krijg.

Wat het traject me heeft opgeleverd? Inzicht in mijzelf! Ik heb geleerd anders naar onze rollen, gedrag en mijn aandeel te kijken.

Herwaardering van mijn belangrijkste kernwaarden gekregen. Ik durf mezelf meer uit te spreken over wat ik belangrijk vind en ik weet dat mijn gevoelens er mogen zijn.  Olga is een prettig persoon, toegankelijk, no-nonsense én scherp. Praktische oefeningen en vragen. Vraagt goed door, maar zonder je een naar gevoel te geven.

Maud 44 jaar, Amsterdam

Mijn gevoel van niet meer kunnen genieten voelde alsof ik niet mezelf was en ik wilde ontdekken wat dit blokkeerde en ik hoopte dat gesprekken mij konden helpen. Ik vond de gesprekken in het begin heel intensief. Ik voelde mij wel meteen zo op mijn gemak dat ik de informatie wilde delen, dat die klik er meteen was voelde erg fijn. Tijdens de gesprekken heb ik vooral veel geleerd en ontdekte ik al snel dat Olga soms meer aan mij zag dan ik zelf doorhad.

Sanne 32 jaar, Velserbroek

Ik was mezelf kwijtgeraakt doordat ik vergat aan mezelf te denken en ik vooral bezig was om aan de wensen/eisen van mijn partner en mijn jonge kind te voldoen. Ook wilde ik graag inzichtelijk krijgen wat mijn eigen verantwoordelijkheid is in de relatiestrubbelingen. Het traject heeft helderheid en overzicht gebracht. Ik kan beter voelen en m’n grenzen aangeven.

Sander 41 jaar, Heemstede

Ik zocht hulp voor mijn angst(aanvallen). Door stap voor stap door situaties heen te gaan, kon ik het beter begrijpen en accepteren. Het traject heeft me rust, compassie en acceptatie gebracht.

Thom 40 jaar, Heemstede

Ik had last van angsten en paniekaanvallen. Tijdens het traject ben ik minder ‘bang’ geworden om angstig te zijn. Deels door de theorie, deels door de gesprekken over de problemen waar ik tegenaan loop. Er is me goed uitgelegd wat de functie van angst is en hoe ik ermee om zou kunnen gaan om het minder zwaar voor me te maken als ik door een angstige periode ga.

Daarnaast heb ik ook inzicht gekregen in hoe (mijn) angst werkt, in relatie tot het trauma dat ik opgelopen heb in mijn jongere jaren. De Playmobile-poppetjes (kind, volwassenen) zijn daar een goed voorbeeld van. Ik heb dus meer ‘begrip’ gekregen voor mijn eigen angsten. Ik voelde me enorm gehoord, voelde geen enkele tijdsdruk tijdens de gesprekken en voelde me erg op m’n gemak.

Bram 26 jaar, Leiden

De gesprekken over mijn studie-worsteling en toekomstwensen zijn beter geweest dan ik had verwacht. Het contact met jou vond ik erg fijn en vriendelijk en hierdoor durfde ik alles te vertellen.

Tom 25 jaar, Velserbroek

Ik wilde weer leven. Van t leven genieten. Ik heb weer opnieuw geleerd om met mezelf om te gaan en met anderen. Heb weer rust in mijn hoofd en kan weer van het leven genieten.

Susan 58 jaar, Haarlem

Ik was terugkerend onrustig in mijn situatie. De gesprekken hebben mij inzicht in mijn manier van communiceren gegeven en in mijn zelfbeeld. Mijn leven heeft een positieve wending genomen, ik heb meer zelfvertrouwen en zelfacceptatie ontwikkeld.

Max 36 jaar, Amstelveen

Je hebt me ontzettend geholpen bij het opnieuw ontdekken van de dingen die ik belangrijk vind in het leven, om daar beter naar te luisteren en daarnaar te handelen. Ik wil je bedanken voor je niet-veroordelende houding, open en empathisch. Ik koester de inzichten die je me gegeven hebt.

Lotte 39 jaar, Overveen

Plan een telefonische kennismaking

Vraag je je af of SoulTalk EDR past bij jou?