(31)6 513 73 819 info@vandenhoffcounseling.nl

Cliëntreacties NEI

EDR energetische sessies  – mentale vraagstukken

(om privacy-redenen zijn de namen gewijzigd)

Aanhoudende onzekerheid en angst (blokkeren) in gesprek – 1 sessie

Het was echt heel raar, ik realiseerde me op een gegeven moment dat ik niet in mijn angstige emotie schoot, dat ik me heel rustig voelde. Ik kon heel goed een gesprek hebben, een gelijkwaardig gesprek.

Helemaal geen tranen, ook niet dat ik ze voelde opkomen. Hele bijzondere gewaarwording. Dus ik ben heel positief! Kan ik niet even mijn hele lijf resetten qua emotionele blokkades (smile).

Vergeet ik nog te zeggen hóe blij ik ben en dankbaar dat je dit bij me hebt geintroduceerd. Veel dank!”

Rosalie, Haarlem

Eigenwaarde en richting in leven – 2 sessies

“Mijn eerste sessie met Olga was zoals ik omschrijf een reis. Een reis naar mijn knelpunten in mijn onderbewustzijn. Telkens als Olga, met grote zorgvuldigheid, bij een knelpunt uitkwam kon ik hem vrijwel direct plaatsen.

De dagen na de sessie heb ik een aantal dagen verdriet gevoeld. Het voelde alsof het in voor mij hanteerbare gevoelens naar buiten kwam. Ik voelde duidelijk dat waar ik me normaal zo in geremd voelde, het ging stromen. Er is dus heel duidelijk een shift. Er is iets van de rem waardoor ik nu het vertrouwen en energie voel om actie te ondernemen die passend in mijn leven en werk is. Het is een ander vertrekpunt dan voorheen.

Ik ben dankbaar dat ik bij Olga terecht gekomen ben. Het veilige klimaat dat Olga mee brengt, maakt dat ik me veilig voel om me kwetsbaar op te stellen. Dank je wel Olga.”

Valentina, Amsterdam

Depressie en eigenwaarde – proefsessie

“De 2 dagen na de sessie was ik enorm energiek. Nog steeds heb ik meer energie al neemt het wel af. Taakjes die normaal veel moeite kosten met name saaie taakjes, gingen makkelijker en ik was opgewekter.

Emoties liggen nog steeds of steeds meer aan de oppervlakte. Misschien de afgelopen week nog wel iets meer dan anders. Wat heel fijn is, het komt eruit.

Wat ik daarnaast merk, dat ik enorm open sta, met name voor de negatieve en gestresste gevoelens van mijn partner. Ik wil mijzelf daarvan afschermen. En, ik voel meer verbinding met mijn kinderen.

Graag plan ik een vervolgsessie!”

Lieke, Heemstede

Chronische lichamelijke klacht en emotionele vraag – 2 sessies

“Heb de werkwijze als bijzonder prettig ervaren. Direct ná de sessie voelde ik me meer in balans. De eerste paar dagen heb ik wat hoofdpijn ontwikkeld, die na een korte sessie via Whatsapp videobellen is verholpen. De behandeling heeft me inzichten gegeven en heeft direct op verschillende niveau’s een verandering in werking gezet. In het dagelijks leven merk ik daar meer ontspanning van.”

“Ik heb ook onze afgelopen (NB. tweede sessie) sessie weer als iets heel bijzonders ervaren. Daar waar ik aan het einde van onze sessie een diep verdriet voelde, heb ik in de daarop volgende week met name vrijheid en opgeruimdheid ervaren. Dank weer voor je inzet!

Bea, Haarlem

Zoeken naar richting – 1 sessie

“Na de sessie bij Olga heb ik een verandering ervaren. Ik heb heel veel verdriet gevoeld en ervaren, en ik was heel gevoelig voor de herrie om mij heen. Daar kon ik mij helemaal niet van afsluiten en werd er steeds emotioneler van.

Later heb ik mijn emoties kunnen uiten en ik merk dat ik beter vanuit mijn hart kan spreken hoe ik mij echt voel. De ruimte die ik mijzelf geef, voelt fijn.

Het is alweer een paar weken later en ik merk dat ik mezelf beter kan beschermen tegen emoties van anderen. Ik ga er niet meer direct in mee. Dat maakt dat ik me evenwichtiger voel en geduldiger ben en de tijd neem om te luisteren naar mijzelf en naar anderen.”

Ellen, Aerdenhout

Chronische depressieve gevoelens/episodes, wanhoop – 8 sessies

“Mijn EDR-sessies bij Olga zijn stuk voor stuk wonderbaarlijk geweest en hebben allen een positief effect op mijn (geestelijke én lichamelijke) welzijn. Laat de twijfels de twijfels en stel vooral geen ‘vragen’. Onderga!

Onvoorstelbaar wat een blokkades er kunnen zitten tot vele generaties terug. Wonderbaarlijk en fantastisch. Ook een ‘simpele’ bodyscan is weldadig. Ik raad iedereen die op zoek is naar meer lichtheid en échte verandering sessies bij Olga aan. Dank je wel, Olga!”

(paar weken later) “En, Olga, ik voel me inmiddels echt een MILJARD keer meer beter. Echt. Je hebt geen idee hoeveel lichter ik me voel. Ik kan het gewoon niet beschrijven.”

Aanhoudend effect: “Ik vind het echt nog steeds ongelofelijk dat die bizarre zwaarte van me weg is. Ik weet niet wat ik zonder jou had gemoeten. Dan was ik maar weer aan de pillen gegaan omdat ik dan dacht: het ligt toch vast weer aan mij dat ik dit allemaal niet aan kan. Zoveel ‘overgeerfd’  trauma, daar had een normale psychiater nooit van zijn levensdagen iets aan gedaan of zou het zelfs nooit benoemd hebben.”

Sacha, Hoofddorp

Levensvraag – 1 sessie

“Direct na de sessie voelde ik me vrijer en lichter. In de weken na deze sessie voelde ik meer verlichting en ook meer mijn plek in mijn eigen leven. Door deze plek echt te kennen weet ik nu beter hoe ik grenzen kan aangeven. De belangrijkste realisatie en gevoel is dat ik een gelijkwaardige plek in mijn leven mag hebben.”

Lisa, Heemstede

Innerlijke zoektocht – 4 sessies

Lieve Olga, bedankt voor alles! Ik heb echt een transformatie ondergaan. Ben met het volste vertrouwen ’opnieuw begonnen’. Voel me vrijer waardoor ik me eerder uitspreek. Voel me ook opgelucht, lichter en geliefd. Ga door met je goede werk!

Barbara, Haarlem

Plan een telefonische kennismaking

Vraag je je af of SoulTalk EDR past bij jou?