(31)6 513 73 819 info@vandenhoffcounseling.nl

Meer over SoulTalk-sessies

Ontdek rust en geluk met SoulTalk

Onrust, ongelukkigheid, ontevredenheid, lichamelijk ongemak – het zijn emoties en sensaties die we allemaal weleens ervaren. Een tijdelijk gevoel van ongemak is normaal en hoort bij het mens-zijn. Maar wat als deze gevoelens blijven hangen, als een schaduw die je plezier en gemoedsrust belemmert?

Dat is waar SoulTalk in beeld komt. Wanneer die gevoelens of fysieke ongemakken aanhouden en je leven verstoren, is het tijd om dieper te kijken naar de oorzaken. Het is tijd om jouw rust, plezier en geluk terug te vinden.

Tijdens de intake duiken we samen in jouw verlangen naar verandering. We verkennen jouw pad en bespreken hoe ik jou kan begeleiden en ondersteunen. Bij SoulTalk hanteer ik het EDR-perspectief: Explore (onderzoeken), Deepen (verdiepen), en Resolve (verlichten).

SoulTalk EDR

SoulTalk EDR omvat een rijke mix van methodieken en benaderingen, bedoeld om diepgaande transformaties te bewerkstelligen:

  • Psychosociale counseling, ACT (Acceptance and Commitment Therapy), Geweldloze Communicatie e.a.: een combinatie van gespreksmethoden en mindfulness om je te begeleiden naar acceptatie en actiegerichte verandering.
  • Genogrammen en familieopstellingen/systemisch werk: we verkennen patronen en dynamieken die diepgeworteld zijn in families, waardoor helderheid en bevrijding ontstaan.
  • Elementen uit de Chinese geneeskunde: het in balans brengen van lichaam en geest door gebruik te maken van eeuwenoude principes van energie en harmonie.
  • Neuro Emotionele Integratie (NEI) / energetisch werk: het oplossen van diepgewortelde emotionele blokkades en het herstellen van innerlijke balans.
  • Visualisaties en ademwerk: krachtige tools om verbinding te maken met je innerlijke wereld en heling te bevorderen.

SoulTalk is voor jou (of je kind) als:

  • Je worstelt met een geestelijke of lichamelijke vraag, probleem of klacht die regelmatig terugkeert of te lang aanhoudt.
  • Je eerder behandelingen, therapieën of trainingen hebt gevolgd zonder de gewenste verandering of oplossing te bereiken.
  • Je het gevoel hebt dat het probleem of de klacht niet echt bij jou lijkt te passen, alsof het buiten je eigen ervaringen valt.
  • Er een rode draad lijkt te zijn van het probleem doorheen generaties binnen je familie.
  • Je verlangt naar antwoorden of de boodschap achter de situatie wilt begrijpen.

Als je ook openstaat voor systeemopstellingen of energetisch werk, kunnen deze waardevolle inzichten bieden voor specifieke hulpvragen.

Duik dieper met SoulTalk en ontdek hoe deze geïntegreerde aanpak jou kan bijstaan op je pad naar heling en zelfontdekking.

Lees meer voor een gedetailleerde inkijk…

Hulpvragen bij kinderen

  Ik ben geen kindertherapeut. Wel werk ik via de ouders – met een foto van het kind en een poppetje – op afstand met kinderen. Voor kinderen met onzekerheid of eenzaamheid, angsten, slaapproblemen, bedplassen, spijsverteringsproblemen, niet lekker in hun vel zitten.

We halen mogelijke blokkades weg en je krijgt als ouder inzicht en een richting van wat er misschien verder nog nodig is.

Plan een telefonische kennismaking

Vraag je je af of SoulTalk EDR past bij jou?