(31)6 513 73 819 info@vandenhoffcounseling.nl

EDR-counseling

Onrust, ongelukkig, ontevreden, ongemak

Iedereen ervaart wel eens onrust, voelt zich een periode ongelukkig of is ontevreden over een bepaalde situatie. Of ervaart ongemak door een lichamelijke klacht. Het is menselijk en acceptabel dat dergelijke gevoelens of klachten tijdelijk opkomen en na enige tijd weer verminderen of verdwijnen.

 

Belemmering

Lastiger wordt het wanneer het gevoel of de lichamelijke klacht aanhoudt en het je langdurig belemmert in het ervaren van plezier, rust en geluk. Dan is het tijd om de oorzaken samen met iemand te onderzoeken.

Ik help je hier graag bij. We bespreken jouw beleving, denkwijze, gedragspatronen en lichamelijke reacties. Met als doel om een oplossing te vinden voor jouw vraag of probleem, zodat de eerste stap naar groei gezet kan worden.

Mijn professionele begeleiding voor zowel hulpvragen op werk- als op persoonlijk vlak doen we in een gelijkwaardige relatie van counselor en cliënt.

 

Snelle verandering

Mensen ervaren het resultaat van de (energetische) sessies in veel gevallen als een bevrijding of opluchting, als een stroom van energie of kracht, of als helderheid die verschijnt voor een te maken keuze. Of ze bemerken een fijne verbetering of zelfs het verdwijnen van de lichamelijke klacht.

EDR-counseling?

Tijdens de intake onderzoeken we jouw wens voor verandering en bespreken we wat ik voor jou kan betekenen. Sta je open voor laten we zeggen counseling plus? Ik noem het EDR-counseling.

Wil je in een snel en bijzonder proces samen de diepte in om een écht blijvende verandering te kunnen bewerkstelligen? Dan is EDR-counseling iets voor jou!

Bij mijn EDR-counseling werk ik vanuit het complementair perspectief Explore (onderzoeken), Deepen (verdiepen) en Resolve (verlichten). Afgekort EDR.

EDR-counseling omvat een combinatie van verschillende methodieken en benaderingen:

  • psychosociale counseling en ACT (Acceptance and Commitment Therapy)
  • genogrammen en familieopstellingen/systemisch werk
  • elementen uit de Chinese Geneeskunde
  • Neuro Emotionele Integratie / Energetisch werk
  • visualisaties en ademwerk.

 

Wanneer is EDR-counseling iets voor jou

Worstel jij met een geestelijke of lichamelijke vraag/probleem/klacht:

  • die regelmatig terugkeert of té lang aanhoudt;
  • of waar je al voor in behandeling/therapie bent geweest, misschien een training voor hebt gevolgd, maar het is niet (genoeg) veranderd of opgelost;
  • of waarbij je het gevoel hebt dat dit probleem of de klacht op de een of andere manier helemaal niet bij jou ‘past’;
  • of waarop jij eindelijk een antwoord wilt hebben of de boodschap van wilt weten?

 

  • Sta je ook open voor energetisch werk én wil je graag in 1 tot 3 sessies (bij een kleine, concrete hulpvraag) een positieve verandering ervaren?

Lees meer over EDR …

Plan een telefonische kennismaking

Vraag je je af of EDR-counseling past bij jou?