(31)6 513 73 819 info@vandenhoffcounseling.nl

Cliëntreacties NEI

EDR energetische sessies  – lichamelijke vraagstukken

(om privacy-redenen zijn de namen gewijzigd)

Boodschap chronische ziekte – 2 sessies

Sessie 1: “Wat vond ik de eerste sessie een bijzondere en mooie ervaring! Die middag/avond en paar dagen erna had ik al beduidend minder last van het hoesten. Boeiend dat er zulke gebeurtenissen naar boven komen waarvan je je niet bewust bent dat die nog zo’n grote invloed op je hebben. Heb het besproken rouwproces bewust aandacht gegeven en het verdriet toegestaan.”

Sessie 2: “De tweede sessie was ook weer zeer bijzonder en fijn! Eerst heel moe. Snoep-snaai drang is echt stukken minder. Heel apart om dit te merken. Heb een soort rust over me.”

Cathy, Uithoorn

Kind (10 jaar) met angst, lichamelijke klachten/niet lekker in vel (1 sessie)

Dag na sessie: “Gaat goed hier! Een stuk beter! Weer kleur op de wangen en minder klachten. Ik ben je zó dankbaar!”

Lisa, Hoofddorp

Boodschap fikse lage rugpijn – 1 sessie

“Er zijn positieve berichten te melden. Eerste nacht direct goed geslapen ondanks het eruit moeten door het vele water drinken ;-). Kon me ook beter omdraaien in bed zonder veel pijnscheuten. Kon overdag beter lopen. Tweede dag vandaag en wederom verbetering, weliswaar nog niet pijnvrij maar kan wel veel doen. Vanmiddag lange wandeling zonder pijnscheuten. Nogmaals mijn dank!”

Peter, Purmerend

Vermoeidheid en rouw – 1 sessie bodyscan

Het is ongelooflijk, wat een effect heeft zo’n bodyscan. Het duurde zo’n 20-30 min en daarna was ik ontzettend moe. Ik ben een uur gaan slapen. En de volgende dag voelde ik me echt energieker. Ik heb nu nog steeds meer energie, ben in de nacht minder wakker en als ik wakker ben, is mijn hoofd minder aan het ‘ratelen’. Heerlijk.”

Jacqueline, Haarlem

Opspelende (chronische) rug-/heup-/beenpijn aan één zijde – 2 sessies

“Dag Olga, nog even mijn reactie op de sessie van gisteren. Dit geloof je niet! Direct na de sessie ben ik gaan slapen, ik was doodmoe en zakte in heel diepe slaap. Toen ik wakker werd en ging lopen, merkte ik dat ik mijn been weer veel beter kon gebruiken. Waar ik ‘s morgens eerst nog mijn been ongeveer omhoog moest tillen om in spijkerbroek te komen😊 gaat dat nu veel beter. Ook de pijn in mijn rug is nu al minder. Hoe kan het?

Vandaag een stuk gewandeld en dat ging ook veel beter. Merk wel dat ik moe ben en eraan toe wil geven en dat op advies van jou nu echt doe. Meestal loop ik dan nog even door.

Ik ben zo onder de indruk over wat het ‘doorwerken’ van pijn eigenlijk mentaal betekent. Het is een cadeau dat zowel mijn fysieke pijn als mijn ‘mentale pijn’ hierdoor minder is geworden. Ik voel me vrijer, energieker zelfs. Dank je wel Olga, ook voor de prettige manier waarop je dit begeleidt. Het voelt heel veilig. Fijn ook dat er ruimte is voor humor, dat vind ik prettig.”

Jacqueline, Haarlem

Schildklierprobleem – 4 sessies

“Wat een bijzondere ervaring om te merken welke dingen er naar boven kwamen. Nu moe, maar wel prettig oké. Darmen doen het beter en ik voel me energieker. Benieuwd naar de bloeduitslag over een maand en wat mijn huisarts gaat zeggen!

Margreet, Haarlem

Plan een telefonische kennismaking

Vraag je je af of SoulTalk EDR past bij jou?